Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Bakács TiborBakács Tibor Settenkedő (Veszprém, 1959. szeptember 29. –) magyar újságíró, kritikus.Szakmai előmenetel:

Bakács Tibor a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban érettségizett 1978-ban. 1979-1981 között járt a pécsi Jogtudományi Egyetemre, de 1981-ben otthagyta jogi tanulmányait, és a fővárosba költözött.

 

Az ELTE magyar-történelem-esztétika szakjaira iratkozott be. 1986-ban szerzett diplomát. 1986-1989 közt a Pázmány Péter Hittudományi Akadémia hallgatója volt. 1989 óta újságíróként dolgozik. Pályafutását a Magyar Televíziónál kezdte, ezt követően a Magyar Narancs kulturális rovatát vezette 1991-1996 között, majd a Wanted magazin rovatvezetője volt 1996-2000 között. 10 éven át szervezte a Mediawave összművészeti fesztivált.

 

Később az Élet és Irodalom (1996-2004), a Tilos Rádió (1990) és a Magyar Független Film Szövetség (1996), a MOL magazin munkatársa, a Westel Találkozások magazin főszerkesztő-helyettese. 2003 őszétől a TV 2 Megasztár című tehetségkutató show-jának zsűritagja volt. Jelenleg rendszeresen publikál az ELLE magazinban, a Nap TV és a Klubrádió műsorvezetőjeként dolgozik.Egyéb tudnivalók:

Bakács Tibor és a szalámilopás

2011-ben lopás miatt eljárás indult ellene: a budakeszi Tescóból 2011. február 4-én eltulajdonított egy több mint kétezer forint értékű téliszalámit, mellyel a zsebében megpróbált kisétálni az üzletből, ám a biztonsági rendszer hangjelzése lebuktatta. A zéró tolerancia elvét követve eljárás is indult az újságíró-kritikus ellen, tettéért maximum 60 napos elzárásra vagy pénzbüntetésre számíthat. A lopás miatt a Klubrádió felfüggesztette műsorát. Saját bevallása szerint azért lopott, mert éhes volt és nem volt pénze ennivalóra.Kapcsolódó információ:

Bakács Tibor Settenkedő - Wikipédia


A szócikkhez társított címkék:
megasztár , tv2Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta