Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

Az olívaolajok a Bertolli legismertebb és legrégebbi termékei, amelyből Magyarországon az Unilever három variánst forgalmaz. Maga a Bertolli másfél évszázados múltra tekinthet vissza, ugyanis Francesco Bertolli és felesége, Caterina 1865-ben nyitották meg olívaolajat árusító üzletüket Luccában, az apró toszkán faluban. Az azóta eltelt idő alatt a Bertolli a világ legnagyobb olívaolaj-márkájává nőtte ki magát. Ám ezen kívül Bertolli termékcsaládban margarinkrém, kétféle pesto és különféle szószok is megtalálhatók, amelyek szintén hűen közvetítik a toszkán konyha ízvilágát.

 

A Bertolli olívaolajok selymes és olaszosan fűszeres íze az, ami miatt rengeteg ember használja őket rendszeresen világszerte. A Bertolli Extra Vergine olívaolaj mély és zamatos íze miatt a saláták és a tészták, míg a Bertolli Gentile könnyedsége miatt a fehér húsok és a halételek kiváló olaja. A tiszta ízű Bertolli Classicot az olaszok egyszerűsége miatt szinte bármilyen ételhez használják.

 

A Bertolli háromféle paradicsomos tésztaszósza autentikus mediterrán összetevőkből készül. A Bertolli Paradicsom& Bazsalikom, a Bertolli Napérlelte Paradicsom, illetve a Bertolli Grillezett zöldségek tésztaszószok közül bármely hangulatnak megfelelő tésztát elkészíthetünk.

 

A Bertolli Pesto és a Bertolli Pesto Rosso elhozta Magyarországra is a pesztóőrületet. A kezdők szendvicsre kenve, a haladók tésztával, az igazi profik pedig palacsinta ízesítéseként eszik a Bertolli pesztóit.

 

A Bertolli termékeket jelenleg a világ több, mint 50 országában forgalmazzák. A világ legtöbb országába, így Magyarországra is egyenesen Olaszországból érkezik az olívaolaj.

 

Link

www.bertolli.hu

 

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta