Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Galambos Márton a Forbes Magyarország főszerkesztője (2013-tól, a lap hazai indulásától).

 

Galambos Márton - a Figyelő főmunkatársa

 
Szakmai előmenetel:

2011-től az origo gazdasági rovatának szerkesztője (rövid ideig felelős a kiadvány felelős szerkesztője).

2007 októberétől a berlini Freie Universität Berlin Europäische Journalisten Fellowship programján vett részt. Korábban (2008-2011) a Figyelő újságírója, előtte a Kreatív kommunikációs szaklap rovatvezetője volt. Részt vett az Antagon blogban. Egyetemi tanulmányait 2004-ben az Egyesült Államokban fejezte be, ahol a Maryland állambeli McDaniel College kommunikáció és üzleti tudományok szakán végzett. Emellett az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Társadalomtudományi karán szociológiát végzett szakdolgozatát a Magyarországon jelen lévő német kiadók és a minőségi újságírással viszonyáról írta.Egyéb tudnivalók:

2009-ben a az októberi Minőségi Újságírásért-díjat Galambos kapja a Figyelő munkatársaként, a hetilapban publikált Tízmillárdok titokban című írásáért, amely az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága által titkosított, évente több tízmillárdra rúgó közbeszerzésekről szól. Ezzel Galambos Márton a PricewaterhouseCoopers által támogatott díj 100. kitüntetettje.Kapcsolódó információ:

Kapcsolódó link: Forbes.hu


A szócikkhez társított címkék:
Forbes , Galambos MártonPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta