Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Gowalla
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-22 20:27:35
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Gowalla [Android] alapú, geolokáción alapuló online játék, koncepciójában leginkább a [Foursquare]-re hasonlít, annál azonban élménydúsabb felületet biztosít. Interneteléréssel rendelkező eszköz segítségével (laptop, mobil stb.) bejelentkezhetünk az adott helyszínen, azonban a bejelentkezési helyszín "elfogalalásához" közelebb kell lennünk az adott ponthoz, mint a Foursquare esetében. A játék szintén összekapcsolható a [Facebook]-kal és a [Twitter]-rel. Az alkalmazás különlegessége, hogy általában a helyszín típusához illeszkedő tárgy kerül elrejtésre, amit egy új pont vagy bejelentkezés alkalmával felvehetünk.


A Gowalla [Android] alapú, geolokáción alapuló online játék, koncepciójában leginkább a [Foursquare]-re hasonlít, annál azonban élménydúsabb felületet biztosít. [Internet]eléréssel rendelkező eszköz segítségével (laptop, mobil stb.) bejelentkezhetünk az adott helyszínen, azonban a bejelentkezési helyszín "elfogalalásához" közelebb kell lennünk az adott ponthoz, mint a Foursquare esetében. A játék szintén összekapcsolható a [Facebook]-kal és a [Twitter]-rel. Az [alkalmazás] különlegessége, hogy általában a helyszín típusához illeszkedő tárgy kerül elrejtésre, amit egy új pont vagy bejelentkezés alkalmával felvehetünk.


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta