Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Kóstoltatás alkalmával a célcsoport tagjai ingyenesen megkóstolhatják a legújabb termékeket, melyekkel forgalmas helyeken (pl.: [hipermarket]?ben, [szupermarket]?ben) felállított standoknál találkozhatnak. Hostessek a kóstoltató pult mögött főznek vagy kínálnak e termékekkel a helyszínen, ahol az illatok sok érdeklődőt odavonzanak.

Legnehezebb feladat az első kontaktust kialakítani a potenciális fogyasztóval, rábírni őt a [kipróbálás]?ra. A kóstoltatás – mint a termékminta - által kockázatmentesen próbálhatja ki az új terméket, mellyel ha elégedett, rögtön a helyszínen meg is tudja vásárolni. Fontos a kedvező [befogadói szituáció]?, hisz a fogyasztóknak közvetlenül a vásárlás helyszínén biztosít a kóstoltatás lehetőséget a kipróbálásra, ezáltal a termékleírás mellé már más élmény is párosul, így sokkal hitelesebbé válik számára a reklámüzenet, amely nagyszámú termékértékesítés növelést generálhat.

A kóstoltatás képes megfelelő számban elérni a célcsoport tagjait, de elengedhetetlen fontosságú a megfelelő helyszín kiválasztása. Egyes esetekben szerencsésebb hipermarketben kóstoltatni, máskor viszont előnyösebb egy kisebb szupermarketben.

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta