Bezár [x]
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Schatz Péter
Verzió: 6  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2011-08-11 14:26:11
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Schatz Péter


Schatz Péter


 

Üzleti és termékfejlesztési igazgató, Magyar Televízió Zrt.

1965-ös születésű, saját szavai szerint "oligofrénpedagógus": szakmája szerint pszichopedagógus, pszichoterapeuta és reklám szakközgazdász. Egyéb képesítései közé tartozik a műtárgy becsüs és az autogén tréning oktató. Korábban a Burger King Magyarország gyorsétterem-láncnál, a Levi Strauss Kelet-Európa farmerruházati társaságnál és a Danubius Kereskedőház Rt-nél dolgozott. A DSH-nál, mint most is, promóciós vezetőként. Az mtv sales promóciós "ügyosztályához" tartoznak az on-air promóciók, a kiadványok, a támogatások, az új üzletágak, a rendezvények, az interaktív szolgáltatások és az ügyfélkapcsolatosok mellett itt is foglalkoznak koprodukciós feladatokkal.


Üzleti és termékfejlesztési igazgató, Magyar Televízió Zrt.Schatz Péter

1965-ös születésű, saját szavai szerint "oligofrénpedagógus": szakmája szerint pszichopedagógus, pszichoterapeuta és reklám szakközgazdász. Egyéb képesítései közé tartozik a műtárgy becsüs és az autogén tréning oktató.

 

Korábban a Burger King Magyarország gyorsétterem-láncnál, a Levi Strauss Kelet-Európa farmerruházati társaságnál és a Danubius Kereskedőház Rt-nél dolgozott. A DSH-nál, mint most is, promóciós vezetőként. Az mtv sales promóciós "ügyosztályához" tartoznak az on-air promóciók, a kiadványok, a támogatások, az új üzletágak, a rendezvények, az interaktív szolgáltatások és az ügyfélkapcsolatosok mellett itt is foglalkoznak koprodukciós feladatokkal.


 

 

 


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta