Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Szénási ZoltánAz Arcus alapítója, a 21idea Kft. ügyvezetője.Szakmai előmenetel:

1995-ben befektetési bankárként kezdi pályáját a Citibankban.
1998-2000: a Rabobank termékfejlesztési területén kidolgozza - hazánkban elsőként - az amerikai és európai uniós államkötvények, illetve vállalati kötvények magyarországi cégek és magánszemélyek számára történő forgalmazását.
2000-ben elhagyta a bankszektort, és a marketingkommunikációs szakmában, elsőként a gazdasági területet irányítását vállalja. (Carnation Kft-nél, később a red-stars Zrt.-nél).

2002-ben a red-stars-nál menedzsment felvásárlási programot szervezett, melynek révén a cég legnagyobb tulajdonosává vált
2005-től a red-stars vezérigazgatója. Ugyanezen évben alapítója volt az Arcus Interactive Zrt.-nek, amely holdingtársaságként többek között a red-stars tulajdonosává is vált.

Az Arcus megalakulásával az [interaktív ügynökség]?i szolgáltatások területet vezeti
2006-ra az Arcus Magyarország egyik legnagyobb független interaktív ügynöksége. Alkalmazottainak száma ekkor 70 fős, éves forgalma eléri a 2 milliárd forintot.
2008-ban az Arcusban meglévő operatív feladatait átadja munkatársainak, és Mányai Csabával létrehozza a 21idea Kft-t.Kapcsolódó információ:

2009-ben a DigitalFestival előadója.

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta