Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 

 

 

 

 

Betzalel Kenigsztein
UPC Magyarország, ügyvezető igazgató


Születési év: 1961.

Angolul, spanyolul és héberül beszél. Három gyermek édesapja.

 Szakmai előmenetel:

Tanulmányok:

  • izraeli Bar Ilan Egyetem, marketing szakirány, MBA-diploma
  • Techninon (izraeli műszaki egyetem), villamosmérnöki kitüntetett diploma

Szakmai pályafutás:

 

1989 és 2003 között különböző felsővezetői pozíciókban dolgozott a Tevelnél, majd a (a három egyesülő izraeli kábeltársaságból létrejött) Tevel Telecomnál, amely ez idő tájt 50%-ban a UPC anyacégének tulajdonában állt. Kenigsztein irányításával építették ki a Tevel kábelhálózatát, továbbá bevezették a fejlett kábeles technológiákat és szolgáltatásokat, azaz a szélessávú internetet, a digitális televíziót és az egyéb [interaktív]? alkalmazásokat. Mint az üzletfejlesztési terület vezetője, a közép-európai távközlési projekteknek is felelőse volt. 2002-ben a Tevel Telecom vezetőjévé választották, amely internet- és telefonszolgáltatásokat biztosított a három egyesülő izraeli kábeltársaság számára.

2004 és 2009 között a UPC Hollandia (azaz a UPC legnagyobb méretű vállalkozásának) műszaki igazgatójaként dolgozott. Kulcsszerepe volt a UPC Hollandia hálózatának megújításában, létrehozva a világ egyik legmodernebb kábelrendszerét. Kenigsztein készítette elő, vezette be és üzemeltette az összes új digitális kábeles szolgáltatást: a VoIP digitális telefont (2004-ben), a digitális televíziót (2005), a digitális videórögzítőt és a videótárat (2006), a nagyfelbontású HD-adásokat (2007)  és végül a UPC Fiber Powert (2008) – Európában elsőként alkalmazva az áttörést jelentő, 100 megabit/másodperc feletti sebességet biztosító EuroDOCSIS 3.0 technológiát.

2009 június közepétől a UPC Magyarország ügyvezető igazgatója.Egyéb tudnivalók: Kapcsolódó információ:

Kapcsolódó link: UPC Magyarország – www.upc.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta