Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


DIMSZ – Az Adatvezérelt Marketing Szövetség


1994. januárjában néhány direkt marketing területén tevékenykedő cég szükségesnek és időszerűnek érezte a direkt marketing tevékenységgel foglalkozó társaságok önálló érdekképviseleti egyesületének megalakítását.
Elhatározásukat egy éven belül meg is valósították, melynek eredményeként 1995-ben, 10 taggal, megszületett a Direkt Marketing Egyesület, később Direkt és Interaktív Marketing Szövetség.

Az alapítók elsődleges célja volt:

  •  Összehangolt kommunikáció a külvilág felé, ezen belül fogalmi és tevékenységbeli elhatárolódás a szakmának ártó, hitelrontó cégektől
  •  Összehangolt belső kommunikáció a DM-es cégek között
  •  Adatvédelem
  •  Etikai Kódex megfogalmazása
  •  Alapszabály megfogalmazása
  •  Egyesületi kapcsolatok kialakítása belföldön és külföldön
  •  Szakmai továbbképzés

Napjainkra tagjaik sora rendkívül színessé vált. Vannak olyanok, akik termeléssel, mások DM szervezéssel, újfent mások telemarketinggel foglalkoznak. Többen a média meghatározó résztvevői, vagy éppen az e-business területén tevékenykednek. 2019-ben indult el a keresőmarketing tagozat melynek vezetője Bay Áron.
 
A Szövetségnek tagja lehet bármely magyar természetes személy, vagy jogi személy, illetve ezek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezete, aki direkt marketinggel kapcsolatos tevékenységet gyakorol, feltéve, hogy a Szövetségbe belépve vállalja az Alapszabályban leírtak, illetve a Belépési nyilatkozatban foglalt kötelezettségek teljesítését.
 
A szövetség döntéshozó szerve a Közgyűlés, mely alapesetben évente dönt a legfontosabb kérdésekben. Az ügyek folyamatos kezelése és irányítása érdekében a Közgyűlés által megválasztott 7 fős Elnökség rendszeresen ülésezik, a napi munkálatokat, pedig a titkárság végzi.

 

Elérhetőség:


DIMSZ - Az Adatvezérelt Marketing Szövetség
1036 Budapest, Bécsi út 49.
Tel.: 06 (30) 5881344
Weboldal:  www.dimsz.hu
 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta