Bezár [x]
Már 2511 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


DMSZ – Direkt Marketing Szövetség


1994. januárjában néhány direkt marketing területén tevékenykedő cég szükségesnek és időszerűnek érezte a direkt marketing tevékenységgel foglalkozó társaságok önálló érdekképviseleti egyesületének megalakítását.
Elhatározásukat egy éven belül meg is valósították, melynek eredményeként 1995-ben, 10 taggal, megszületett a Direkt Marketing Egyesület, később Direkt Marketing Szövetség.

 

Az alapítók elsődleges célja volt:

 

  •  Összehangolt kommunikáció a külvilág felé, ezen belül fogalmi és tevékenységbeli elhatárolódás a szakmának ártó, hitelrontó cégektől
  •  Összehangolt belső kommunikáció a DM-es cégek között
  •  Adatvédelem
  •  Etikai Kódex megfogalmazása
  •  Alapszabály megfogalmazása
  •  Egyesületi kapcsolatok kialakítása belföldön és külföldön
  •  Szakmai továbbképzés

Napjainkra tagjaik sora rendkívül színessé vált. Vannak olyanok, akik termeléssel, mások DM szervezéssel, újfent mások telemarketinggel foglalkoznak. Többen a média meghatározó résztvevői, vagy éppen az e-business területén tevékenykednek.
 
A Szövetségnek tagja lehet bármely magyar természetes személy, vagy jogi személy, illetve ezek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezete, aki direkt marketinggel kapcsolatos tevékenységet gyakorol, feltéve, hogy a Szövetségbe belépve vállalja az Alapszabályban leírtak, illetve a Belépési nyilatkozatban foglalt kötelezettségek teljesítését.
 
A szövetség döntéshozó szerve a Közgyűlés, mely alapesetben évente dönt a legfontosabb kérdésekben. Az ügyek folyamatos kezelése és irányítása érdekében a Közgyűlés által megválasztott 7 fős Elnökség rendszeresen ülésezik, a napi munkálatokat, pedig a titkárság végzi.

 

Elérhetőség:


Direkt Marketing Szövetség
1134 Budapest , Tüzér utca 39.
Tel.: 06 (1) 413 6397
Weboldal:  DMSZ
 

Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta