Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Szabados Julianna


Szabados Julianna (Miskolc) újságíró, kulturális menedzser, 1992 óta a Közéleti Gazdasági Krónika főszerkesztője.

 

 

Született: Miskolc
Nemzetiség: magyar
Gyermeke: Ormándlaky Bence (1988)
Jellemző műfaj: interjú
Fontosabb művei:  2000 interjú a Közéleti Gazdasági Krónika magazinban
Honlap: www.kronika.matav.huSzakmai előmenetel:

Munkahelyek:

Németországban dolgozott két évet, majd filmes területen folytatta pályafutását, a MAFILM-nél, a MOKÉP-nél és a [Magyar Televízió]?nál (MTV) (1979–80). Ezt követően a Szakszervezetek Elméleti Kutató Intézetében közvélemény-kutatóként dolgozott 1980-től 81-ig. Az Ady Endre Művelődési Központban népművelő volt 1982–1984 között. A Közéleti Gazdasági Krónika főszerkesztője 1992-től mind a mai napig.

 

Főbb művek:
Több mint 2000 exkluzív interjút készített, amelyek 1992–2010 között jelentek meg az 1992-ben alapított Közéleti Gazdasági Krónika magazinban a politikai, gazdasági, kulturális, valamint a diplomáciai élet vezető személyiségeivel. Az elkészült interjúk között van a rendszerváltást követő időszak minden miniszterelnöke, szinte minden minisztere, nagykövetek, egyházi vezetők, a kulturális intézmények igazgatói, írók, színészek, festőművészek…

 Egyéb tudnivalók:

Az egyetlen főszerkesztő ma Szabados Julianna Magyarországon, aki országos, nemzetközi ismertséggel bíró magazinnál, 19 éve folyamatosan végzi munkáját.Kapcsolódó információ:

Email cím: juliaeu@t-online.hu

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta