Bezár [x]
Már 2519 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: advertainment
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-03 17:01:07
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az angol advertising ([reklám], reklámozás) és entertainment (szórakozás) szavak összevonásából született kifejezés, amely a reklám szórakoztató szerepét emeli ki.

 

Az advertainment lehet [műsorszám], játék (flash, vagy bármilyen letölthető is), animáció, vagy bármilyen egyéb hasznos tartalom. Bár ezek [termék]eket és [szolgáltatás]okat reklámoznak, ezt a [célcsoport] számára jelentős [hozzáadott érték]kel teszik, így az advertainment típusú tartalmakban elhelyezett [reklámüzenet]ek könnyebben befogadhatóak, szemben a hagyományos, szpot-alapú (vagy például webes platformon [banner]es vagy egyéb) hirdetési formákkal szemben.


Az advertainment lehet [műsorszám], játék ([flash], vagy bármilyen letölthető is), animáció, vagy bármilyen egyéb hasznos tartalom. Bár ezek [termék]eket és [szolgáltatás]okat reklámoznak, ezt a [célcsoport] számára jelentős [hozzáadott érték]kel teszik, így az advertainment típusú tartalmakban elhelyezett [reklámüzenet]ek könnyebben befogadhatóak, szemben a hagyományos, szpot-alapú (vagy például webes platformon [banner]es vagy egyéb) hirdetési formákkal szemben.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta