Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Adverticum
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-06-07 08:43:44
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az Adverticum Zrt. fejleszti, és alkalmazás-szolgáltatás keretében üzemelteti Magyarország piacvezető hirdetés-kiszolgáló rendszerét, az Adverticum AdServert, valamint a számos tartalomszolgáltató által használt XPPS tartalommenedzselő szoftvert. Az Adverticum részvénytársaságot 2001-ben alapították az akkor tízéves Prím Kiadó tulajdonosai, elsősorban azért, hogy a cég online kiadványaihoz végzett szoftverfejlesztések, az ezekre épülő alkalmazás-szolgáltatások egy önálló cégbe kerüljenek.

Adverticum Hirdetés-kiszolgáló és Kereskedelmi Zrt.


Az Adverticum Zrt. fejleszti, és alkalmazás-szolgáltatás keretében üzemelteti Magyarország piacvezető hirdetés-kiszolgáló rendszerét, az Adverticum AdServertAz Adverticum részvénytársaságot 2001-ben alapították az akkor tízéves Prím Kiadó tulajdonosai, elsősorban azért, hogy a cég online kiadványaihoz végzett szoftverfejlesztések, az ezekre épülő alkalmazás-szolgáltatások egy önálló cégbe kerüljenek.

Adverticum Hirdetés-kiszolgáló és Kereskedelmi Zrt.


 
1118 Budapest
Ugron Gábor utca 35.
 
Tel: +36-1-248-3230
Fax: +36-1-248-3250

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta