Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: advertoriál
Verzió: 5  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-03 17:01:14
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az advertoriál a [kommunikáció] egyik kifinomult formája, elsősorban a nyomtatott és elektronikus [sajtó]ban alkalmazott eszköz. Az ilyen formájú megjelenés azáltal erősíti a hirdető [brand] kommunikációját, hogy az újság szerkesztett részeként jelenik meg. A megjelenés tisztán [reklám] jellegű, viszont a kiadvány stílusának megfelelő, szerkesztők által szerkesztett kell, hogy legyen. A köznyelvben tévesen [PR cikk]nek nevezik, de ez alapvetően hibás, mivel a PR megjelenések nem fizetett megjelenések.


Az advertoriál a [kommunikáció] egyik kifinomult formája, elsősorban a nyomtatott és elektronikus [sajtó]ban alkalmazott eszköz. Az ilyen formájú megjelenés azáltal erősíti a [hirdető] [brand] kommunikációját, hogy az újság szerkesztett részeként jelenik meg. A megjelenés tisztán [reklám] jellegű, viszont a kiadvány stílusának megfelelő, szerkesztők által szerkesztett kell, hogy legyen. A köznyelvben tévesen [PR cikk]nek nevezik, de ez alapvetően hibás, mivel a [PR] megjelenések nem fizetett megjelenések.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta