Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: affiliate marketing
Verzió: 5  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-03 17:01:23
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az affiliate marketing a [linkmarketing] egy hatékony formája. Egy adott vállalat [hirdetés]ei, [link]jei kihelyezésre kerülnek egyes partnerei [weboldal]ára. Ezen hirdetésekre, vagy linkekre való rákattintás után a [felhasználó] átjut a vállalt [honlap]jára. E vállalat ezen partnerei részére jutalékot fizet minden olyan [látogató] után, aki e rákattintással jut el a vállalt oldalára és ott fizetős [ügyfél]lé válik. A fizetési feltételeket a vállalat előre egyezteti partnereivel.


Az affiliate marketing a [linkmarketing] egy hatékony formája. Egy adott [vállalat] [hirdetés]ei, [link]jei kihelyezésre kerülnek egyes partnerei [weboldal]ára. Ezen hirdetésekre, vagy linkekre való rákattintás után a [felhasználó] átjut a vállalta [honlap]jára. E vállalat ezen partnerei részére jutalékot fizet minden olyan [látogató] után, aki e rákattintással jut el a vállalat oldalára és ott fizető [ügyfél]lé válik. A fizetési feltételeket a vállalat előre egyezteti partnereivel.


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta