Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: affinitás
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 11:04:15
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

affinitás (affinity, aff%, konverzió, conversion): médiamutató, melynek értéke azt mutatja meg, hogy egy kiválasztott médiumot adott időszakban a célcsoportunk milyen mértékben fogyaszt egy másik célcsoporthoz képest. Minél inkább az átlag felett van ez a szám, annál nagyobb a célcsoport affinitása a meghatározott médium adott időszakához, azaz annál jobb a célcsoport [elérés]e az illető médiumnál, műsornál.


affinitás (affinity, aff%, konverzió, conversion): médiamutató, melynek értéke azt mutatja meg, hogy egy kiválasztott [médium]ot adott időszakban a [célcsoport]unk milyen mértékben fogyaszt egy másik célcsoporthoz képest. Minél inkább az átlag felett van ez a szám, annál nagyobb a célcsoport affinitása a meghatározott médium adott időszakához, azaz annál jobb a célcsoport [elérés]e az illető médiumnál, [műsor]nál.


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta