Bezár [x]
Már 2516 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Algida
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 11:11:05
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Unilever a világ legnagyobb jégkrém gyártója, 5 milliárd eurós éves forgalommal. A "Szív Márkával" több mint 40 országban találkozhatunk, különböző országokban különböző néven (Wall's Nagy Britanniában és Ázsia nagy részén, Algida néven fut Olaszországban, Langnese Németországban, Kibon Brazíliában és Ola Hollandiában), ugyanazt az életérzést sugallva: szeretetet, szerelmet, barátságot, vidámságot, örömet, szenvedélyt, olykor határtalan eufóriát, izgalmakat, kalandokat.


Az [Unilever] a világ legnagyobb jégkrém gyártója, 5 milliárd eurós éves forgalommal. A "Szív Márkával" több mint 40 országban találkozhatunk, különböző országokban különböző néven (Wall's Nagy Britanniában és Ázsia nagy részén, Algida néven fut Olaszországban, Langnese Németországban, Kibon Brazíliában és Ola Hollandiában), ugyanazt az életérzést sugallva: szeretetet, szerelmet, barátságot, vidámságot, örömet, szenvedélyt, olykor határtalan eufóriát, izgalmakat, kalandokat.


 

A Magnum már lassan másfél évtizede jelen van a magyar piacon, így elérkezett az idő egy átfogó megújulásra, melyet az Algida egy újszerű megközelítésű, teljes körű kampánnyal fog támogatni. Mindemellett természetesen idén sem maradhat el egy új íz bevezetése: a Magnum idei újdonsága a Mézes Magnum! A 2007-es év másik újdonsága a Krémkönnyű jégkrémcsalád, amely lágy és krémes, hiszen tejből és egy csepp tejszínből készül. Vanília, csokoládé és eper ízekben kapható - családi és pálcikás kiszerelésben egyaránt.

 
Termékek:

 

Carte D'Or
Vienetta
Magnum
Cornetto
Calippo
Solero
Túró Ice
Sport
Krémkönnyű
Big Trio
Kolorki
Mini BUU
Nogger
Romero
Cikk Cakk Trio


 

Link 

 


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta