Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Alkotóelem elnevezésű grafikai hírportál 2009. augusztus 3-án mutatkozott be a nagyközönségnek. Az [Activium Kommunikációs Tervezőiroda]? által indított oldal olyan hasznos vagy éppen ihletet adó híreket, bemutatókat, linkeket foglal magába, melyek bármely grafikai munka alkotóelemeivé válhatnak.

 

Az Activium misszióját szem előtt tartva, az Alkotóelem.hu-nak is az egyik legfőbb célja, hogy a hazai grafikai tervezés színvonalát magasabb szintre emelje. Ehhez kapcsolódóan a weboldal a [tervezőgrafika]? és a [webdesign]? lényegi tulajdonságait, alappilléreit, valamint a témakör újdonságait bemutató tartalommal rendelkezik.

Az Alkotóelem hetente többször frissülő tartalma iránymutató lehet a grafikai világban, inspirációt adhat a projektek elkészítéséhez, ugyanakkor értekezési felületet biztosít a tervezői folyamatokról, biztosítva a látogatókkal való interakciót, kiegészülve a tőlük kapott információkkal, hírekkel. Az Alkotoelem.hu szól mindazoknak, akik kreatív gondolkodásukat kiterjesztik a tervezőgrafika és a webdesign világának területére. Azaz:

• grafikai tervezéssel foglalkozóknak,
• munkájukhoz ihletet, inspirációt, alkotó elemet keresőknek,

• fejlődni vágyóknak,

• szakembereknek, 

• a szakma híreire, eseményeire, kiállításokra, technikai újításokra kíváncsiaknak.

Indítás éve: 2009. augusztus

Link: www.alkotoelem.hu

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta