Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

Amobee Media Systems

A 2005-ben Gil Shulman, Saul Rurka és Zohar Levkovitz által alapított Amobee cég, elsőként olyan reklámszolgáltató megoldást hozott létre, mellyel kifejezetten mobil szolgáltatókat célzott meg.

A cég által kínált megoldás lehetővé teszi számukra, hogy dinamikusan szúrjanak be reklámokat a mobil kommunikáció és a tartalmak valamennyi formájába, többek között: WAP böngészés, videó és zene, az üzenetek és a játékok.

A cég központja Redwood City-ben, California-ban van és kirendeltséggel rendelkeznek Londonban és emellett Izraelben is.

Amobee mobil hirdetési kampányokat üzemeltet Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Görögországban, Spanyolországban, Kanadában, Svájcban, az Egyesült Államok és a Csehországban.

2008 novemberében a Globes (izraeli pénzügyi szaklap) az Amobee céget a legígéretesebben induló cégnek kiáltotta ki.

A vállalt pénzügyi támogatást élvez a legnagyobb cégektől: Accel Partners, Sequoia Capital, és Globespan valamint stratégiai beruházóként megjelenik a Motorola, a Cisco és a két vezető piaci szereplő: a Vodafone és a Telefónica.

Márkák, amik együtt dolgoztak az Amobee céggel: Coca Cola, Domino's Pizza, Lenovo, Saab és Lacoste.Tevékenység:

Szakterület: marketing, hirdetés, mobil, önkiszolgáló mobil hirdetési/kampány hálózat, mobil hirdetési/kampány szerver, mobil design, mobil ügynökség Megoldások: A cég megoldásokat kínál: reklámmegjelenések (inventory) létrehozására, hirdetés megjelenítésére és kampány irányítására.

 

Kampány/hirdetési szerver:
Mobil reklámszolgáltató és kampány megoldás, mely figyelembe veszi az egyedi igényeket.

Reklámmegjelenés (inventory) és kampány menedzsment:
Kampányok egyszerű létrehozására és kezelésére szolgál.

Egyéb szolgáltatások:
A cég segítséget nyújt bármely szolgáltatás üzemeltetésében is (pl: média értékesítés, műszaki támogatás, kreatív produkció stb.).Egyéb adatok:

Website: http://www.amobee.com/
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta