Bezár [x]
Már 2519 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Amodent
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2008-07-16 13:27:56
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Több, mint negyven éve annak, hogy 1965-ben megjelent az Amodent, amely azóta klasszikus magyar márkává vált. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, és sok minden megváltozott. Az idő folyamán a márka többször megújult, mire elnyerte mai formáját. Jelenleg az Amodentnek háromféle fogkrém és egy fogkefe változata kapható.

 

Az Amodent fogkrémben található ásványi anyagok serkentik a természetes remineralizációs folyamatokat - mely a fogak ásványi anyagokkal való feltöltését jelenti - különösen fluortartalma játszik szerepet a fogak megerősödésében. Amellett, hogy ez a folyamat nélkülözhetetlen az ép fogak megőrzésének érdekében, az Amodent használata után tisztának és frissnek érezzük szánkat.

 

A megújult Amodent+ fogkrém a Signal egy nemzetközileg széles körben elterjedt fogszuvasodásgátló technológiájával készült. Aktív fluorid hatóanyagának köszönhetően erősíti a fogzománcot, így hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Eredeti ízű, Whitening és Herbal válozatban kapható.

  

 

 

  

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta