Bezár [x]
Már 2518 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Arany Gábor
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2019-09-25 06:49:11
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Arany Gábor


Arany Gábor


 

Újságíró, szerkesztő, kampánytervező, social media szakember, reklámügynökségi stratégiai vezető.

 

Az 1990-es évek elején elvégzi a Komlósi Oktatási Média Iskolát, majd rögtön a műhelymunkának helyt adó Nemzeti sport riportere lesz, később szakújságírója, oldalszerkesztője. Később dolgozik a Népszabadságnak, Origo.hu-nak, sportforum.hu-nak, Spuri Futó-Triatlon Magazinnak, főszerkesztője lesz a mozduljvelunk.hu portálnak, majd 1998-ban megalapítja és vezeti az AMH Hírügynökséget (Arany-Média Hírügynökség), amely speciális, MTI által nem kezelt események, rendezvények, érdekességekre épül.

Egykori iskolájának, a KOS Média intézménynek időszakos szemináriumi tanára, ahonnan gyakornokokat is képez az AMH-nak.

 

2005-től a svájci tulajdonú Hartl Haus magyarországi megjelenésének, termékbevezetésének PR-kommunikációs menedzsere; a brand felépítéséért, majd a teljes marketingért felel, 2006-tól az értékesítésért is. 

 

2011-től ügyféloldalról átáll ügynökségi oldalra ismét: az Armadillo Kreatív Ügynökség stratégiai tervezője, majd stratégiai vezetője; bevezeti az ügynökség PR-jét, komplex kampányok tervezését, a social média üzletágat és a CSR, társadalmi felelősségvállalás programot.

Nevéhez fűződnek különböző rendezvények, események teljes körű média- és marketingmunkái (Palóc Triatlon, Junior Aerobic EB, Olimpiai Ötpróba, Fertő-Tó kör szupermaratoni- és kerékpárverseny, Himalája expedíció). Kiemelkedően fontos szerepet játszik életében a környezetvédelem: a Zöldgömb Sport Klub (kulturális, környezetvédelmi- és sportrendezvények) alapító tagja.


Újságíró, szerkesztő, kampánytervező, social media szakember, reklámügynökségi stratégiai vezető.

 

Az 1990-es évek elején elvégzi a Komlósi Oktatási Média Iskolát, majd rögtön a műhelymunkának helyt adó Nemzeti sport riportere lesz, később szakújságírója, oldalszerkesztője. Később dolgozik a Népszabadságnak, Origo.hu-nak, sportforum.hu-nak, Spuri Futó-Triatlon Magazinnak, főszerkesztője lesz a mozduljvelunk.hu portálnak, majd 1998-ban megalapítja és vezeti az AMH Hírügynökséget (Arany-Média Hírügynökség), amely speciális, MTI által nem kezelt hírekre fókuszált.

Egykori iskolájának, a KOS Média intézménynek időszakos szemináriumi tanára, ahonnan gyakornokokat is képez az AMH-nak.

2005-től a svájci tulajdonú Hartl Haus magyarországi megjelenésének, termékbevezetésének PR-kommunikációs menedzsere; a brand felépítéséért, majd a teljes marketingért felel, 2006-tól az értékesítésért is. 

2011-től ügyféloldalról átáll ügynökségi oldalra. Az Armadillo Kreatív Ügynökség stratégiai tervezője, majd stratégiai vezetője; bevezeti az ügynökség PR-ját, komplex kampányok tervezését, a social média és influencer üzletágat , valamint a CSR, társadalmi felelősségvállalás programot. 2012-től az Armadillo operatív igazgatója. 

Nevéhez fűződnek különböző rendezvények, események teljes körű média- és marketingmunkái (Palóc Triatlon, Junior Aerobic EB, Olimpiai Ötpróba, Fertő-Tó kör szupermaratoni- és kerékpárverseny, Himalája expedíció). Kiemelkedően fontos szerepet játszik életében a környezetvédelem: a Zöldgömb Sport Klub (kulturális, környezetvédelmi- és sportrendezvények) egyik alapító tagja. 

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta