Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: arculat
Verzió: 2  
Változtatta: Xenia
Változtatás dátuma: 2009-08-31 13:47:10
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az arculat olyan összetett rendszer, amely segítségével a márka - külső felismerhető jegyek alapján (pl.színek, formák, képek, hangok, stb.) - azonosítható.

- tudatos, egységes vállalati azonosság, amely sajátságos és összetéveszthetetlen jegyeket mutat szervezeten belül és a kifelé irányuló kommunikációban - a szervezeti stratégia része, integrált kommunikációs munka, amely valamennyi vállalati aktivitást összefogja - segíti a szervezet egységes megjelenését - az a kép, amelyet a vállalat magáról, az identitásáról ügyfelei, munkavállalói és a piaci szereplők felé sugározni kíván.

Az arculat olyan összetett rendszer, amely segítségével a [márka] - külső felismerhető jegyek alapján (pl.színek, formák, képek, hangok, stb.) - azonosítható.
 

Tudatos, egységes vállalati azonosság, amely sajátságos és összetéveszthetetlen jegyeket mutat szervezeten belül és a kifelé irányuló [kommunikáció]ban - a szervezeti stratégia része, integrált kommunikációs munka, amely valamennyi [vállalati aktivitás]t összefogja - segíti a szervezet egységes megjelenését - az a kép, amelyet a [vállalat] magáról, az identitásáról ügyfelei, munkavállalói és a piaci szereplők felé sugározni kíván.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta