Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Feladata, hogy irányelveket, felhasználási lehetőségeket határozzon meg az arculati elemek kapcsán. Rögzíti a színkódokat, betűtípusokat, az elemek felépítését, rendszerben elfoglalt helyét és kitér a tiltott használatokra is.

 

Az arculati kézikönyv foglalja össze és írja le azokat az irányelveket, felhasználási módokat, melyeket be kell tartani az arculat használata közben.
 
Célja, hogy egységes felhasználást teremtsen: az összefoglaló segítségével újra és újra előállítható a megfelelő megjelenés, és biztosítható, hogy a cég minden területén ugyanúgy működjöenek az arculati elemek.
 
A kézikönyvben rögzítésre kerül a logó és azok variációi, illetve tiltott felhasználási módjaik. A sztenderd betűtípusok, színkódok, dokumentumok (levélpapír, szerződés, számla stb.) felépítése, névjegykártyák, cd-borítók, molinók, prospektusok felépítése, layoutja. Attól függően, hogy mekkora arculatról van szó, szerepelhetnek még benne a ruházatra, irodai feliratokra, de akár a céges kulcstartókra vonatkozó megjelenési követelmények is.
 
A kézikönyv nyomdai minőségben, igényes megjelenéssel készül, s maga is betartja a saját követelményeit. Általában kis példányszámú, de legalább minden csoporton, osztályban, teamben elérhető helyen kell lennie, hogy valóban útmutatást nyújtson. Az arculat működése közben az arculati kézikönyv is bővíthető.

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta