Bezár [x]
Már 2519 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: ASP
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 11:39:45
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Egy application service provider (ASP) vagy másnéven Alkalmazás szolgáltató olyan [szolgáltatás]okat üzemeltet, amely értékesítésre kerül egy ügyfél-hálózatnak meghatározott díj ellenében a használatért cserében. Tehát az ügyfeleknek nem szükséges beruháziuk különböző [szoftver]ekbe vagy rendszerfejlesztésbe, hanem havidíj ellenében az ASP szolgáltatótól ezeket az [alkalmazás]okat bérelhetik.


Egy application service provider (ASP) vagy másnéven Alkalmazás szolgáltató olyan [szolgáltatás]okat üzemeltet, amelyeket értékesítésít ügyfél-hálózatok felé meghatározott díj ellenében. Tehát az ügyfeleknek nem szükséges beruházniuk különböző [szoftver]ekbe vagy rendszerfejlesztésbe, hanem havidíj ellenében az ASP szolgáltatótól ezeket az [alkalmazás]okat bérelhetik.


 

 
Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta