Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: AV
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 11:51:29
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az AV a reklámmegjelenések számát jelenti. Azt angol [ad-view] kifejezés alapján szokták [ADV]-nak is írni. Az szintén gyakran előforduló [AI] rövidítés egyébként szintén ugyanezt jelenti (ad-impression).


Az AV a [reklám]megjelenések számát jelenti. Azt angol [ad-view] kifejezés alapján szokták [ADV]-nak is írni. Az szintén gyakran előforduló [AI] rövidítés egyébként szintén ugyanezt jelenti ([ad-impression]).


 

Általában akkor használják, amikor egy reklámkampány során arra kíváncsi az ügynökség vagy hirdető, hogy a hirdetés egészen pontosan hány alkalommal jelent meg az adott időszak alatt az adott weboldalon.


Általában akkor használják, amikor egy reklám[kampány] során arra kíváncsi az ügynökség vagy [hirdető], hogy a hirdetés egészen pontosan hány alkalommal jelent meg az adott időszak alatt az adott [weboldalon].

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta