Bezár [x]
Már 2518 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: AXE
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 11:52:21
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az Axe a világ vezető illat- és dezodormárkái közé tartozik. Először 1983-ban jelent meg a márka Franciaországban, azóta már több, mint 60 országban kapható. Piacvezető márka számos európai és dél-amerikai országban, ezen kívül jelen van Ázsiában és az USA-ban, ez utóbbi országban 2003-ban tört be a piacra, és rövid időn belül vezetővé vált.


Az Axe a világ vezető illat- és dezodormárkái közé tartozik. Először 1983-ban jelent meg a márka Franciaországban, azóta már több, mint 60 országban kapható. Piacvezető [márka] számos európai és dél-amerikai országban, ezen kívül jelen van Ázsiában és az USA-ban, ez utóbbi országban 2003-ban tört be a piacra, és rövid időn belül vezetővé vált.


 

Axe reklámjai a világ minden részén hihetetlen népszerűségre tettek szert, a "Getting dressed" szpot elnyerte Cannes-i Aranyoroszlán díjat.


Az Axe [reklám]jai a világ minden részén hihetetlen népszerűségre tettek szert, a "Getting dressed" szpot elnyerte [Cannes-i Reklámfesztivál] Arany oroszlán díját.


 

Link 

 


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta