Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Barth Zsuzsanna

 

Bee Group Hungary Kft Tulajdonos, ügyvezető

 

Stop and Go Original Kft., ügyvezetőSzakmai előmenetel:

Tanulmányok

Közgazdászként végzett a Gödöllői Agártudományi Egyetemen, majd 2010-ben Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán stratégiai marketingszakértői szakon szerez másoddiplomát .
Tanulmányait enterior designer tudással gyarapította, melyet kiválóan tud hasznosítani shop design és brandig területen.
 
Szakmai pályafutás

Négy évig a Nestlé, három évig a Dr. Oetker sales csapatát erősíti, utána érdeklődése a kereskedelmi marketing irányába terelődik.

Trade marketing menedzserként dolgozik 2 évet, majd a Pannon GSM outsourceing-olt  KAM csapatát vezeti 2004 elejéig.

Új kihívásokat keresve a gyógyszertári LCD tévék telepítésének, és mint innovatív marketingeszköz bevezetésének aktív részese a MediaLandnél.

2006-tól saját ügynökségeit az integrált marketing kampányokkal foglalkozó Stop and Go Originál Kft-t és a rendezvényszervezésre szakosodott Stop and Go Event Kft-t vezeti.

2010 nyarán alakuló Bee Group Kft-ben tulajdonos és ügyvezetői poziciót tölt be. A cég a hazai BTL piac TOP 20 cégében kíván szeepelni, és ehhez egy új stratégiát valósítanak meg. A brandak BTL tevékenységének megtervezése, kampányok szervezése mellett saját eszközbeszerzéssel illetve teljes körű házon belüli nyomdai kivitelezéssel segíti a gyorsabb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálást.

A hobbinak indult érdeklődése a lakberendezés iránt komoly szintet lépett, mikor tanulmányai végeztével közületi tervezést, shop designt, és shop brandiget is felvettek a céges portfólióba. Kávézók, üzletek, éttermek, showroomok belső kialakítását is vállalját a tervezéstől a kivitelezésig, magánemberként szívesen ad tanácsokat lakberendezőként.Egyéb tudnivalók:

2009-től a Magyar PR Szövetség tagja.

A Lakberendezők Országos Szövetségének tagja.Kapcsolódó információ:

Kapcsolódó link: Stop and go Original - www.stop-and-go.hu

Bee Group Hungary Kft - www.beegroup.hu

Barth Interior design -decor
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta