Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Békés GergelySzakmai előmenetel:

Szerzői jogász, az Előadóművészi Jogvédő Iroda jogtanácsosa, a Szerzői Jogi Szakértő Testület tagja, a Magyar Szerzői Jogi Fórum Egyesület elnökségi tagja.

2000-ben magyar és történelem szakos tanári, 2001-ben jogász diplomát szerzett.

A kezdetektől fogva alkotó módon részt vesz a rögzített előadások interaktív felhasználására vonatkozó jogi részletszabályozás - így az előadóművészi jogdíjközlemények - kidolgozásában, a jogérvényesítés kimunkálásában.

Számos szerzői jogi szakcikk szerzője, részt vett a Nemzeti Digitális Adattár (NDA) szerzői jogi hátterének kidolgozásában.

2005. óta a Magyar Tudományos Akadémia Infokommunikációs Jogi Centrumának meghívott kutatója. Elsődleges szakterülete a szerzői jog és a digitális technika találkozásából származó jogi problémák feltárása, a digitális jogkezelés (DRM) és a közös jogkezelés.

 Kapcsolódó információ:

Előadóművészi Jogvédő Iroda

Szerzői Jogi Szakértő Testület

Szerői Jogi Fórum Egyesület

Magyar Tudományos Akadémia
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta