Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Bencze Szabó Péter
Verzió: 4  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2014-05-20 17:10:19
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Bencze Szabó Péter

MEDIAEXPERT, cégvezető


 


 

Születési év: 1954Bencze Szabó Péter

 

 

Alapdiplomáját az ELTE TFK-n szerezte.

 

A kommunikáció ezermestere: [újságíró], író, marketingkommunikációs és kiadói szakértő;  tanár, [tréner]. Specialitása a válságkommunikáció.


A kommunikáció ezermestere: [újságíró], író, marketingkommunikációs és kiadói szakértő;  tanár, coach [tréner]. Specialitása a válságkommunikáció és a szervezetfejlesztés.


 

Jelenleg a [MEDIAEXPERT] kommunikációs és [film]szakmai, igazságügyi szakértői minősítésű gazdasági társaság cégvezetője. Szabadidejében mesekönyveket ír és szobrászkodik.

Napi és hetilapok, MR és [MTV] külsőzés után [gyakornok] az Ország-Világ c. hetilapnál, majd munkatárs. Az Esti Hírlapnál töltött éveit - amelyeket "száguldó [riporter]ként" töltött el - kalandvágyból felváltja a Népszabadság belpolitikai rovatával. Innen hívják meg az alakuló [Axel Springer]hez, ahol előbb az Auto Extra főszerkesztő helyettese, majd [főszerkesztő]je lesz. Eközben  tulajdonos társaival megalapítja az első hazai [PR ügynökség]et, a [Public Press]-t. A cég 25%-nyi tulajdonrészét később eladja a Josef von Ferenczy nevével fémjelzett Ferenczy Media München-nek. Később szakít a PP-vel.

A Springertől a FEB [marketing igazgató]jaként hívják a Horn kormány kommunikációs tanácsadójának.A kormányváltás után saját cége nevében tanácsadó, többek között a BÁV-nál, a Chinon-Sanofinál, különféle megbízásokra válságkommunikációs felkéréseket fogad  és végez el. A Ford Europe magyarországi [PR tanácsadó]ja; Gambia konzulátusának médiaszakértője, az MHK tanácsadója. Öt évig az Inforg [kommunikációs igazgató]jaként a csoport cégeinek és a tulajdonosknak [kommunikáció]jával foglalkozik.


 

Napi és hetilapok, MR és [MTV] külsőzés után [gyakornok] az Ország-Világ c. hetilapnál, majd munkatárs. Az Esti Hírlapnál töltött éveit - amelyeket "száguldó [riporter]ként" töltött el - kalandvágyból felváltja a Népszabadság belpolitikai rovatával. Innen hívják meg az alakuló [Axel Springer]hez, ahol előbb  főszerkesztő helyettes, majd főszerkesztő lesz. Eközben  tulajdonos társaival megalapítja az első hazai [PR ügynökség]et, a [Public Press]-t. A cég 25%-nyi tulajdonrészét később eladja a Josef von Ferenczy nevével fémjelzett Ferenczy Media München-nek. Később szakít a PP-vel.

A Springertől a FEB [marketing igazgató]jaként hívják a Horn kormány kommunikációs tanácsadójának.A kormányváltás után saját cége nevében tanácsadó, többek között a BÁV-nál, a Chinon-Sanofinál, különféle megbízásokra válságkommunikációs felkéréseket fogad  és végez el. A Ford Europe magyarországi [PR tanácsadó]ja; Gambia konzulátusának médiaszakértője, az MHK tanácsadója. Öt évig az Inforg [kommunikációs igazgató]jaként a csoport cégeinek és a tulajdonosknak [kommunikáció]jával foglalkozik - miközben felkérésekre kommunikációs auditokat készít; különféle kurzusok vendégtanáraként, előadójaként dolgozik.

 2009-ben az ország első kommunikációs és filmszakmai, igazságügyi szakértői minősítésű gazdasági társaság cégvezetőjének kérik fel.

Trénerként folyamatosan részt vesz EU-s oktatási projektekben -TÁMOP - , különböző cégek vezetőinek személyi coacha.


 

Kommunikációs auditokat készít; különféle kurzusok vendégtanára, előadója.


 

2009-től az ország első kommunikációs és filmszakmai, igazságügyi szakértői minősítésű gazdasági társaság cégvezetőjének kérik fel.


 


 

 

 
Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta