Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Betzalel Kenigsztein
Verzió: 6  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 15:51:24
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek. 

 

 

 

 

Betzalel Kenigsztein
[UPC Magyarország], [ügyvezető igazgató]


Születési év: 1961.

Angolul, spanyolul és héberül beszél. Három gyermek édesapja.

 

Tanulmányok:

  • izraeli Bar Ilan Egyetem, [marketing] szakirány, MBA-diploma
  • Techninon (izraeli műszaki egyetem), villamosmérnöki kitüntetett diploma

Szakmai pályafutás:

  • 2009 – [UPC Magyarország], [ügyvezető igazgató]
  • 2004 – UPC Hollandia, [műszaki igazgató]
  • 1989 – 2003 Tevel és Tevel Telecom cég, munkatárs

 

1989 és 2003 között különböző felsővezetői pozíciókban dolgozott a Tevelnél, majd a (a három egyesülő izraeli kábeltársaságból létrejött) Tevel Telecomnál, amely ez idő tájt 50%-ban a UPC anyacégének tulajdonában állt. Kenigsztein irányításával építették ki a Tevel kábelhálózatát, továbbá bevezették a fejlett kábeles technológiákat és szolgáltatásokat, azaz a szélessávú internetet, a digitális televíziót és az egyéb interaktív alkalmazásokat. Mint az üzletfejlesztési terület vezetője, a közép-európai távközlési projekteknek is felelőse volt. 2002-ben a Tevel Telecom vezetőjévé választották, amely internet- és telefonszolgáltatásokat biztosított a három egyesülő izraeli kábeltársaság számára.


1989 és 2003 között különböző felsővezetői pozíciókban dolgozott a Tevelnél, majd a (a három egyesülő izraeli kábeltársaságból létrejött) Tevel Telecomnál, amely ez idő tájt 50%-ban a UPC anyacégének tulajdonában állt. Kenigsztein irányításával építették ki a Tevel kábelhálózatát, továbbá bevezették a fejlett kábeles technológiákat és [szolgáltatás]okat, azaz a szélessávú [internet]et, a [digitális] televíziót és az egyéb [interaktív] alkalmazásokat. Mint az üzletfejlesztési terület vezetője, a közép-európai távközlési projekteknek is felelőse volt. 2002-ben a Tevel Telecom vezetőjévé választották, amely internet- és telefonszolgáltatásokat biztosított a három egyesülő izraeli kábeltársaság számára.2004 és 2009 között a UPC Hollandia (azaz a UPC legnagyobb méretű vállalkozásának) műszaki igazgatójaként dolgozott. Kulcsszerepe volt a UPC Hollandia hálózatának megújításában, létrehozva a világ egyik legmodernebb kábelrendszerét. Kenigsztein készítette elő, vezette be és üzemeltette az összes új digitális kábeles szolgáltatást: a [VoIP] digitális telefont (2004-ben), a [digitális televízió]t (2005), a digitális videórögzítőt és a videótárat (2006), a nagyfelbontású HD-adásokat (2007)  és végül a UPC Fiber Powert (2008) – Európában elsőként alkalmazva az áttörést jelentő, 100 megabit/másodperc feletti sebességet biztosító EuroDOCSIS 3.0 technológiát.

2009 június közepétől a UPC Magyarország ügyvezető igazgatója. 

Kapcsolódó link: UPC Magyarország – www.upc.hu


 

Kapcsolódó link: UPC Magyarország – www.upc.hu


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta