Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: biztonsági kapu
Verzió: 2  
Változtatta: Xenia
Változtatás dátuma: 2009-06-24 17:52:54
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A biztonsági kapu a vásárló számára kikerülhetetlen reklámfelület, mivel találkozik vele az eladótérbe lépéskor, valamint a kasszánál való fizetés után is. A biztonsági kapu burkolható műanyag vagy papíralapú kreatívval.

Nagy mértékben érvényesül a sorozathatás a hipermarketekben, ahol a kassza soron több mint 20 db biztonsági kapu helyezkedik el. Könnyedén elérhetők vásárlók tömegei a nagy felületű, sorban elhelyezett biztonsági kapuk ismétlődése révén. Legjobban a kasszasor és az üzletek között haladó vásárlók érzékelik a biztonsági kapuk nyújtotta egységes kommunikációt.


Nagy mértékben érvényesül a sorozathatás a hipermarketekben, ahol a kassza soron több mint 20 db biztonsági kapu helyezkedik el. Könnyedén elérhetők vásárlók tömegei a nagy felületű, sorban elhelyezett biztonsági kapuk ismétlődése révén. Legjobban a kasszasor és az üzletek között haladó vásárlók érzékelik a biztonsági kapuk nyújtotta egységes [kommunikáció]t.


  
Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta