Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A biztonsági korlát reklám egy olyan jármű- és megállóreklám, amely a villamos és autóbusz megállókban található a nagyobb városokban, ahol más reklámhordozó nem helyezhető el a legforgalmasabb útvonalak mentén. A biztonsági korlát elsődleges szerepe a járdákon, valamint villamos- és autóbuszmegállókban a járókelők, utasok védelme az autósforgalomtól, de tömbökben való megjelenésének köszönhetően kreatív grafikai ötletek megvalósítására is kiválóan alkalmas.
 

 

A biztonsági korlátok mindkét oldala alkalmas [reklámfelület]?nek, így mind a gyalogosok, mind pedig az autóval közlekedők számára egyaránt jól láthatók a reklámhirdetések. Ez a kommunikációs eszköz alkalmazható vállalatok, termékek, szolgáltatások, akciók ismertetésére, de ugyanakkor útbaigazításra is kiválóan alkalmas. Alkalmazható kampányok erősítésére vagy kiegészítésére, [oszlopreklám]? alatt kifejti multiplikáló hatását.
 

   
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta