Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Bödör András
Verzió: 4  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2019-08-30 10:09:13
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Bödör András
szenior márkaszakértő
[Magyar Telekom Nyrt]

Bödör András 1998 óta foglalkozik márkakommunikációval. A Westel0660, a „harmincas” Westel és a [T-Mobile] [marketingkommunikáció] menedzsere, részt vesz Magyarország legnagyobb re-branding projektjének – Westelből T-Mobile - lebonyolításában, majd 2007-től 4 éven át a T-Mobile és a [T-Home] márka- és marketingkommunikációs osztályvezetője.  Vezetésével a T-Mobile márka Magyarország legerősebb telko márkájává válik, olyan nagysikerű kampányok fűződnek a nevéhez, mint Katy Perry budapesti klip forgatása. 2011-ben hagyja el a Magyar Telekomot, hogy szabadúszó kommunikációs és márkaszakértőként olyan márkákat segítsen, mint a Toyota vagy az [Invitel]. 2016-ban csatlakozott ismét a Magyar Telekomhoz márkaszakértőként, hogy a Telekom [márka] brand-purpose-nek megfogalmazására indított projektet vezesse, majd a purpose életre keltésén dolgozzon.


Bödör András 1998 óta foglalkozik márkakommunikációval. A Westel0660, a „harmincas” Westel és a T-Mobile [marketingkommunikáció] menedzsere, részt vesz Magyarország legnagyobb re-branding projektjének – Westelből T-Mobile - lebonyolításában, majd 2007-től 4 éven át a [T-Mobile] és a [T-Home] márka- és marketingkommunikációs osztályvezetője.  Vezetésével a T-Mobile [márka] Magyarország legerősebb telko márkájává válik, olyan nagysikerű kampányok fűződnek a nevéhez, mint Katy Perry budapesti klip forgatása. 2011-ben hagyja el a Magyar Telekomot, hogy szabadúszó kommunikációs és márkaszakértőként olyan márkákat segítsen, mint a Toyota vagy az [Invitel]. 2016-ban csatlakozott ismét a Magyar Telekomhoz márkaszakértőként, hogy a Telekom márka brand-purpose-nek megfogalmazására indított projektet vezesse, majd a purpose életre keltésén dolgozzon.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta