Bezár [x]

Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: börze
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 15:57:24
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A börze egy olyan [kiállítás], ahol valamely árucikk, szolgáltatás, tárgy, műtárgy, kisállat, vagy növény kínálata és kereslete találkozik egy előre meghirdetett időpontban. Az egyes börzéken egy ágazatban tevékenykedő vállalatok állítanak fel adott helyen standokat, ahol a látogatók megtekinthetik és érdeklődhetnek a vállalat termék, illetve szolgáltatás kínálatáról.


A börze egy olyan [kiállítás], ahol valamely árucikk, szolgáltatás, tárgy, műtárgy, kisállat, vagy növény kínálata és kereslete találkozik egy előre meghirdetett időpontban. Az egyes börzéken egy ágazatban tevékenykedő [vállalat]ok állítanak fel adott helyen [stand]okat, ahol a látogatók megtekinthetik és érdeklődhetnek a vállalat [termék], illetve [szolgáltatás] kínálatáról.


 

Hazánkban minden év őszén és tavaszán megrendezésre kerül a HVG Állásbörze, ahol főként gazdasági területen tevékenykedő vállalatok, valamint felsőfokú oktatási intézmények állítanak [stand]ot és informálják az aktuális állás és képzési lehetőségekről az oda ellátogató egyetemistákat és frissen diplomázott fiatalokat.


Hazánkban minden év őszén és tavaszán megrendezésre kerül a HVG Állásbörze, ahol főként gazdasági területen tevékenykedő vállalatok, valamint felsőfokú oktatási intézmények állítanak standot és informálják az aktuális állás és képzési lehetőségekről az oda ellátogató egyetemistákat és frissen diplomázott fiatalokat.


  

 

Ajánlott link: HVG Állásbörze – www.hvgallasborze.hu

 

 

 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta