Bezár [x]
Már 2511 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: brandcasting
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 16:00:44
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Mivel az online reklámpiac egyre pörgősebb, új és innovatív megoldásokra van szükség ahhoz, hogy felhívjuk a figyelmet és felkeltsük az érdeklődést egy termék vagy szolgáltatás márkájára. A brandcasting egyfajta digitális „műsorszórás”, amelyben a márkatulajdonos pénzért a célcsoport számára releváns, használatot segítő, tájékoztató, szórakoztató videókat készíttet. Ennek a technológiának az úttörője a Microsoft volt az Egyesült Államokban, a HowTo.tv pedig az Egyesült Királyságban.


Mivel az online [reklám]piac egyre pörgősebb, új és innovatív megoldásokra van szükség ahhoz, hogy felhívjuk a figyelmet és felkeltsük az érdeklődést egy [termék] vagy [szolgáltatás] márkájára. A brandcasting egyfajta digitális „műsorszórás”, amelyben a [márka]tulajdonos pénzért a [célcsoport] számára releváns, használatot segítő, tájékoztató, szórakoztató videókat készíttet. Ennek a technológiának az úttörője a [Microsoft] volt az Egyesült Államokban, a HowTo.tv pedig az Egyesült Királyságban.


 

Kapcsolódó link


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta