Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: BrandFestival Digital
Verzió: 6  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-03-16 13:57:14
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A [BrandFestival] 2003 óta Közép-Kelet Európa legnagyobb és legnépszerűbb vállalati- és márkastratégiai találkozója a versenyképesség megőrzésének jegyében. Az eseményen évről évre külföldi marketingguruk és hazai vállaltvezetők, szakemberek osztják meg a résztvevőkkel márkaépítésben, stratégiaalkotásban szerzett tapasztalataikat.
2008-ban indult útjára a rendezvény továbbgondolásaként (az eredeti BrandFestival továbbélés mellett) a BrandFestival Digital névre keresztelt konferencia, amelyen az interaktív piac legtekintélyesebb szakértői cserélik ki ismereteiket az innovatív trendekről és a piaci eseményekről. Újítás, hogy a szakmai programhoz egy nem csak a szakmai közönség számára elérhető közterületi digitális kiállítás, illetve esti digitális party is kapcsolódik.

A konferencia alapítói: [Soós Gergely], a [Neo Interactive] digitális reklámügynökség ügyvezető igazgatója, illetve [Barna Tamás], a Republic of Art reklámügynökség vezetője.

Lásd [DigitalFestival].


 

 

Kapcsolódó link


 Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta