Bezár [x]
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: BrandFestival
Verzió: 7  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 16:00:52
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A BrandFestival 2003 óta Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb és legnépszerűbb vállalati- és márkastratégiai találkozója a versenyképesség megőrzésének jegyében. Az eseményen évről évre külföldi marketingguruk és hazai vállalatvezetők, szakemberek osztják meg a résztvevőkkel márkaépítésben, stratégiaalkotásban szerzett tapasztalataikat. A rendezvény (2008-ig) kétnapos, az előadások mellett kerekasztal-beszélgetések, szakmai workshopok segítenek a legújabb elméletek és gyakorlatok megismerésében.


A BrandFestival 2003 óta Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb és legnépszerűbb [vállalat]i- és [márkastratégia]i találkozója a versenyképesség megőrzésének jegyében. Az eseményen évről évre külföldi [marketing]guruk és hazai vállalatvezetők, szakemberek osztják meg a résztvevőkkel [márkaépítés]ben, stratégiaalkotásban szerzett tapasztalataikat. A rendezvény (2008-ig) kétnapos, az előadások mellett kerekasztal-beszélgetések, szakmai workshopok segítenek a legújabb elméletek és gyakorlatok megismerésében.


 

A BrandFestival elnöke [Barna Tamás], az eseményt szervező [Republic of Art] reklámügynökség ügyvezetője.


A BrandFestival elnöke [Barna Tamás], az eseményt szervező [Republic of Art] [reklámügynökség] ügyvezetője.


A konferencia időpontja jellemzően szeptember hónap utolsó harmadában van.

A fesztivál kiegészítésére, annak tartalmához kapcsolódóan a szervezők önálló újságot is terjesztenek BrandNews címen.

 

2008 tavaszától a rendezvény egy digitális "kiadással" is jelentkezik [BrandFestival Digital] majd [DigitalFestival] néven.

A DigitalFestival elnöke - Barna Tamás mellett - [Soós Gergely], az esemény társszervezője, a [Neo Interactive] digitális ügynökség ügyvezetője.

 

2009-ben a konferencia - válaszként a gazdasági válságra is - a (költség)hatékonyságot fókuszba helyezve, egynapossá vált (immár budapesti helyszínnel), és "Workshop Worx" néven workshop-ok keretében dolgozza fel a témákat, melynek eredményét a Figyelővel közös kiadványban jelenteti meg a konferencia után.

Kapcsolódó linkek

www.brandfestival.hu

www.digitalfestival.hu


2009-ben a konferencia - válaszként a gazdasági válságra is - a (költség)hatékonyságot fókuszba helyezve, egynapossá vált (immár budapesti helyszínnel), és "Workshop Worx" néven workshop-ok keretében dolgozza fel a témákat, melynek eredményét a [Figyelő]vel közös kiadványban jelenteti meg a konferencia után.

Kapcsolódó linkek

www.brandfestival.hu

www.digitalfestival.hu

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta