Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Céltábla Plusz
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 16:05:16
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Céltábla Plusz a [Célcsoport Média] 12 négyzetméter nagyságú kommunikációs felülete, amely egy járműre szerelhető, belülről megvilágított, kétoldalas „euro” méretű backlite fóliák kihelyezésére alkalmas. Ez az eszköz tartalmaz egy rázkódás-biztos fénycsőrendszert, az esetleges technikai hibák megelőzése céljából.

A Célcsoport Média többi eszközéhez ([céltábla], [pavilonautó], [pódiumautó]) hasonlóan a Céltábla Plusz kampányok is hatékonyan kiegészíthetőek hostess [promóció]kkal. Célszerű nehezen lefedhető főként belvárosi területeken használni ezt a kommunikációs eszközt.

 

Forrás: Kreatív Online

Ajánlott link: www.celcsoportmedia.hu

 

 


A Céltábla Plusz a [Célcsoport Média] 12 négyzetméter nagyságú [kommunikáció]s felülete, amely egy járműre szerelhető, belülről megvilágított, kétoldalas „euro” méretű [backlite] fóliák kihelyezésére alkalmas. Ez az eszköz tartalmaz egy rázkódás-biztos fénycsőrendszert, az esetleges technikai hibák megelőzése céljából.

A Célcsoport Média többi eszközéhez ([céltábla], [pavilonautó], [pódiumautó]) hasonlóan a Céltábla Plusz [kampány]ok is hatékonyan kiegészíthetőek hostess [promóció]kkal. Célszerű nehezen lefedhető főként belvárosi területeken használni ezt a kommunikációs eszközt.

 

Forrás: Kreatív Online

Ajánlott link: www.celcsoportmedia.hu

 

 

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta