Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Cif
Verzió: 3  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2008-07-16 13:27:59
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Cif súrolószerek pályafutása az '50-es évek végén kezdődött, amikor a folyékony súrolószerek még nem terjedtek el széles körben. A Cif alapanyaga eredetileg egy egészen más jellegű kutatás eredménye volt, ugyanis a kutatók véletlenül egy folyékony halmazállapotban is stabil összetételre leltek. A '60-as években évek teltek azzal, hogy a technológiát alaposan tanulmányozzák és tökéletesítsék. Ennek végeztével a folyékony súrolószer a boltokban is megjelent (elsőnek Franciaországban), a vásárlók és a háziasszonyok azonban ekkor még nem fogadták töretlen lelkesedéssel ezt az újítást.

 

A hatvanas évek végére azonban már a fogyasztók is felfedezték a Cif folyékony súrolószerek nagy előnyét, hogy a por állagú súrolókkal szemben nem karcolják a felületeket, és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A '70-es években a Cif súrolószerek egész Nyugat-Európában elterjedtek. A márka többféle variánsban is megjelent, a termékmódosításoknak, finomításoknak köszönhetően.

 

A kilencvenes években a termék összetételének módosításával sikerült elérni, hogy tisztító hatása még erősebb legyen. A további folyamatos fejlesztések pedig az ezredfordulóra egy még sűrűbb, modernebb, mégis hatékony súrolószert eredményeztek. A fogyasztói igényeknek való megfelelés igénye vezérelte az újabb termékfejlesztést. A súrolókrémek erejét ma már kényelmesen használható spray formátumban is megtalálhatják a háziasszonyok.

  

 

  

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta