Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: corporate identity
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 16:09:28
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

corporate identity ([szervezeti azonosság]): Egy adott szervezet mindazon jellemzőinek, tulajdonságainak, intézkedéseinek összessége, melyek meghatározók az adott szervezetre nézve, melyek azonosítják a szervezetet önmagával illetve megkülönböztetik más szervezetektől. A public relations egyik feladata: a szervezeti azonosság, és megkülönböztethetőség kialakítása a tudatos kommunikációs és kapcsolatszervező tevékenység által.


corporate identity ([szervezeti azonosság]): Egy adott szervezet mindazon jellemzőinek, tulajdonságainak, intézkedéseinek összessége, melyek meghatározók az adott szervezetre nézve, melyek azonosítják a szervezetet önmagával illetve megkülönböztetik más szervezetektől. A [public relations] egyik feladata: a szervezeti azonosság, és megkülönböztethetőség kialakítása a tudatos [kommunikáció]s és kapcsolatszervező tevékenység által.


 Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta