Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A cég azért jött létre, hogy művészek a világ minden pontjáról bemutathassák, népszerűsíthessék műveiket széles közönség előtt. Lehetőséget nyújt, hogy alkotásaik telefon és tablet tokokra, valamint pólókra kerüljenek. Az általuk alkalmazott eljárás alkalmas képek, grafikák és szövegek kiemelésére.

 

Az úgynevezett 3D UV nyomtatás segítségével tapinthatóvá válnak a minták. A berendezés víztiszta polimert juttat különböző vastagságban a tokokra, ezzel nem csak különleges vizuális élményt nyújtva, hanem a textúrák tapinthatóvá válnak, például egy kosárlabda érdes felülete. Apple, Samsung és további ismert gyártók készülékeihez gyártanak tartozékokat.

 

A pólók digitális fotó minőségű nyomtatása során a festék közvetlenül a textilszálakat festi meg, ezáltal a minta tartóssá és vasalhatóvá válik. Az alkalmazott textilfesték környezetbarát, anti-allergén.Tevékenység:

  • Póló nyomtatás
  • Telefontok készítés
  • Egyedi ajándéktárgyak

 Egyéb adatok:

Elérhetőség

 

Cím: 1116 Budapest, Vegyész utca 66-68.

Telefon: +36 1 237 2930

Email: info1@design-i-do.com

http://www.design-i-do.com/hu/

https://www.facebook.com/designidoproducts


A szócikkhez társított címkék:
iphone tok , póló , pólótervező , telefontokPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta