Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: direkt marketing
Verzió: 3  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-08-03 17:11:15
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A [marketingkommunikáció] egyik fajtája, a reklámozás egy speciális területe. Lényege a kétirányú kommunikáció], a célzott kapcsolatfelvétel, amikor a megkérdezett személytől visszajelzést is várunk. Olyan [interaktív] marketingrendszer, amelynek célja, hogy a potenciális vásárlókkal interaktív kapcsolatot alakítson ki, amely felhasználható arra, hogy az ajánlatot személyessé tegyük, illetve hogy egy vagy több [reklámeszköz] felhasználásával bárhol mérhető reakciót, választ és/vagy üzletkötést eredményezzen.


A [marketingkommunikáció] egyik fajtája, a reklámozás egy speciális területe. Lényege a kétirányú [kommunikáció], a célzott kapcsolatfelvétel, amikor a megkérdezett személytől visszajelzést is várunk. Olyan [interaktív] marketingrendszer, amelynek célja, hogy a potenciális vásárlókkal interaktív kapcsolatot alakítson ki, amely felhasználható arra, hogy az ajánlatot személyessé tegyük, illetve hogy egy vagy több [reklámeszköz] felhasználásával bárhol mérhető reakciót, választ és/vagy üzletkötést eredményezzen.


 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta