Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

2000-ben azzal a céllal jött létre a Dolphinet Kft, hogy egyes ágazati területek üzleti és kommunikációs folyamatait hatékonyabbá tegye az Internet felhasználásával.Tevékenység:

Internetes alkalmazásfejlesztési üzletága középvállalati és multinacionális cégek Internetes felületének tervezését, fejlesztését, kreatív megvalósulását valamint tartalommenedzsmentjét végzi.


Beszerzési tanácsadással foglalkozó üzletága Internetes folyamatszabályozást felhasználva működik. Ennek köszönhetően különböző  területeken több milliárd Ft-os beszerzési projekteknél több száz millió forintos költségcsökkenést érnek el.Egyéb adatok:

Ügyfeleik között közepes és nagyvállalatok, oktatási intézmények egyaránt megtalálhatók. Néhány közülük: Metro, ORTT, Zalakerámia, TNT, Magyar Autóklub, Fornetti, Lapker Rt., Pátria Nyomda, Általános Értékforgalmi Bank, és további, meg nem nevezhető bankok.  

Ügyvezető igazgató: Borbándy László


 

Elérhetőség

Dolphinet Kft.

1118 Budapest

Dayka Gábor u. 3.

T: 212 5090

F: 214 0804


 

http://www.dolphinet.hu

info@dolphinet.hu
 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta