Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: EMSZ
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-16 20:10:52
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

 

EMSZ - Egészségügyi Média Szövetség

 

Az Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) az első, az egészségügyi médiatulajdonosok összefogásával létrejött független szakmai szervezet, amely közös platformot teremt az egészségügyi szakmai média részére, a magas minőségű szolgáltatás folyamatos biztosításáért és az etikai normák betartásáért.


Az Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) az első, az egészségügyi médiatulajdonosok összefogásával létrejött független szakmai szervezet, amely közös platformot teremt az egészségügyi szakmai [média] részére, a magas minőségű szolgáltatás folyamatos biztosításáért és az etikai normák betartásáért.Időről időre újabb ellenőrzésen kell részt venniük, hogy soha ne csökkenjen a szolgáltatások színvonala, mert ez biztosítja a médiavállalatok vállalásainak betartását, munkájuk folyamatos, minőségi ellátását, a torzításmentes információáramlás megteremtésének igényével.
Jelenleg 8 tagvállalat tartozik az Egészségügyi Média Szövetségbe, de a lehetőség rendelkezésre áll minden média ügynökség és vállalat számára, hogy csatlakozzon, amennyiben megfelel előírásainknak.

Időről időre újabb ellenőrzésen kell részt venniük, hogy soha ne csökkenjen a [szolgáltatás]ok színvonala, mert ez biztosítja a médiavállalatok vállalásainak betartását, munkájuk folyamatos, minőségi ellátását, a torzításmentes információáramlás megteremtésének igényével.
Jelenleg 8 tagvállalat tartozik az Egészségügyi Média Szövetségbe, de a lehetőség rendelkezésre áll minden [médiaügynökség] és [vállalat] számára, hogy csatlakozzon, amennyiben megfelel előírásainknak.


Az EMSZ célul tűzte ki egy olyan minőség ellenőrző feladat ellátását, amelynek során céljaik az egészségügyi média piac etikai normáinak betartatása, fejlesztése, ápolása, ellenőrzése, valamint az egészségügyi szektorban történő információáramlás segítése. A Szövetség fő feladatai közé tartozik a várótermi, patikai, online egészségügyi médiavállalatok minősítése, auditálása, térítésmentes ellenőrzése, valamint kórházak, szakrendelők lakossági kommunikációjához torzításmentes információs csatornák ingyenes biztosítása.


Az EMSZ célul tűzte ki egy olyan minőség ellenőrző feladat ellátását, amelynek során céljaik az egészségügyi média piac etikai normáinak betartatása, fejlesztése, ápolása, ellenőrzése, valamint az egészségügyi szektorban történő információáramlás segítése. A Szövetség fő feladatai közé tartozik a várótermi, patikai, online egészségügyi médiavállalatok minősítése, [auditálás]a, térítésmentes ellenőrzése, valamint kórházak, szakrendelők lakossági kommunikációjához torzításmentes információs csatornák ingyenes biztosítása.


 

Munkájukkal térítésmentesen szeretnék segíteni a kórházi vezetők, orvosok, döntéshozókat abban, hogy meg tudják ítélni a számukra „idegen, ismeretlen” média partnert és csak megbízható EMSZ tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel kössenek együttműködési szerződéseket.

Céljukk továbbá a tervezhető médiafelületek kialakítása a mérhetőség és a többi [médium]mal történő összehasonlíthatóság megteremtésének igényével, az önellenőrzés megteremtése, végső soron az átlátható egészségügyi média felépítése.

Céljuk továbbá a tervezhető médiafelületek kialakítása a mérhetőség és a többi [médium]mal történő összehasonlíthatóság megteremtésének igényével, az önellenőrzés megteremtése, végső soron az átlátható egészségügyi média felépítése.


Elérhetőség:


Székhely:1052 Budapest, Semmelweis u. 19. félemelet 7. szám
Telefonszám: +36 20 / 400 22 06

Weboldal: EMSZ

Weboldal: EMSZ


 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta