Bezár [x]
Már 2519 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: FAQ
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-19 13:59:12
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A FAQ (Frequently Asked Questions), vagy más néven GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) egy [weboldal]on a leggyakrabban feltett kérdések, valamint azok megválaszolásának gyűjteménye. Az ügyfélszolgálatra beérkezett gyakori kérdéseket a vállalt weboldalára feltesznek az általuk szolgáltatott válaszokkal együtt, így az érdeklődők ezt elolvasva a kérdéseik feltevése nélkül választ kaphatnak azokra, ezzel megkönnyítve a látogatók, valamint a vállalat ügyfélszolgálatának munkáját is, ezen felül ez a megoldás nem kis időmegtakarítással is jár, amely szintén előnyös mindkét fél számára.


A FAQ (Frequently Asked Questions), vagy más néven GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) egy [weboldal]on a leggyakrabban feltett kérdések, valamint azok megválaszolásának gyűjteménye. Az ügyfélszolgálatra beérkezett gyakori kérdéseket a [vállalat] weboldalára feltesznek az általuk szolgáltatott válaszokkal együtt, így az érdeklődők ezt elolvasva a kérdéseik feltevése nélkül választ kaphatnak azokra, ezzel megkönnyítve a látogatók, valamint a vállalat ügyfélszolgálatának munkáját is, ezen felül ez a megoldás nem kis időmegtakarítással is jár, amely szintén előnyös mindkét fél számára.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta