Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

Gyakorlati segítségre van szüksége nemcsak a felsőoktatási hallgatóknak de minden pályakezdőnek pályát módosítónak, amíg ideális szakmára, inspiráló szakmai környezetre és közösségre találnak annak érdekében, hogy kiváló szakemberekké váljanak. A Felsőfokon Közhasznú Nonprofit Kft. célja segíteni őket a szakmai blogmagazinnal gyakorlati szakemberré válni.

Miért?
Hiszünk benne, hogy mindenki számára létezik olyan szakma, amelyben önmagára találhat, kiválóvá válhat és jelentőset alkothat. Hisszük, hogy kis segítséggel mindenki rá is lelhet.

Hogyan?
Minden kreativitásunkat, tehetségünket és tudásunkat magas színvonalú online szolgáltatások fejlesztésére fordítjuk, hogy sikeres karrierek felépítéséhez járuljunk hozzá.

Mivel?
Online szakmai blogmagazint fejlesztünk, amivel mindenkinek lehetőséget biztosítunk, hogy tudását bővítse és kiválóvá váljon szakmájának vagy érdeklődési körének megfelelő területen.

 

A rendszer új megközelítésben teszi könnyen emészthetővé a szakmai tartalmakat, ötvözve a szakmagazinok minőségét és a blogok közvetlen hangvételét. Környezetet biztosít, hogy párbeszéd kezdődjön szakmai témákban, elősegítve szakmai kapcsolati hálók kialakulását.

A rendszer speciális gyűjtőoldalai: a szakágak és szakmai területek lapjai.

A szakágak gyűjtőoldalán, például ilyen a vendéglátás, a témával foglalkozó bloggerek bejegyzései jelennek meg olvasottság és népszerűség szerint.

A szakmai területek gyűjtőoldalán, például ilyen a turizmus és vendéglátás, a terület szakágainak, mint a vendéglátás a bejegyzései jelennek meg olvasottság és népszerűség, valamint a szakterület szerkesztőjének válogatása alapján.

A speciális gyűjtőoldalak biztosítják, hogy bárki egyszerűen bővítse tudását: a felhasználók értékelései és a szerkesztők válogatása alapján megszűrt szakmai tartalmak segítségével.Kapcsolódó információk:

 

főszerkesztőség

szerkesztoseg@felsofokon.hu

felsőfokon.hu
A SZAKMAI BLOGMAGAZIN

Felsőfokon a hallgatókért Kutató, 
Fejlesztő 
és Kommunikációs 
Közhasznú Nonprofit KFT
1093 Budapest, Közraktár u. 12/a

 

 Magyarországi piacra vonatkozó információk:

2012.október 3-án 527 szerkesztő , havi 67 ezer egyedi látogató, közel 10ezer blogbejegyzés.

 

Az aktuális információkat a szerkesztoseg@felsofokon.hu -ra küldött email-re válaszul küldjük el.Egyéb adatok:

A csapat

Faragóné Hajdók Ilona

Ica vezeti a szakmai blogmagazin főszerkesztőségét, és koordinálja a 17 szakmai területet, ügyel rá, hogy mindíg szakmai tartalmak legyenek az oldalon.

dr. Pálvölgyi Benedek 

Benedek vezeti a szakmai pláza projektet, és tartja a kapcsolatot a szolgáltató partnerekkel.

Sverteczki Kornél

Kornél közgazdász, telematikus, a szervezet ügyvezetői teendőin felül, a partnerekkel való együttműködésekér felelős.

Sipőcz Norbert

Norbi koordinálja a programozó csapatot, és ügyel rá, hogy fennakadás nélkül működjön, valamint Ő alakította ki és üzemelteti a szakmai blogmagazin Facebook, LinkedIN, YouTube közösségi oldalait.

Mészáros András

András felelős a szakmai blogok kapcsán felmerülő kérdésekért, ügyel rá hogy a szakmai bloggereknek minden információja meglegyen a blog indításáhot, és vezetéséhez.

Kemenes Róbert Levente

Robi grafikus mérnök, a projekt arculatáért felelős valamint  Ő koordinálja a Magyar Képzőművészeti Egyetem önkéntes növendékeit projektjeinkben.


A szócikkhez társított címkék:
blogger , blogmagazin , szakmaiPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta