Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

2010. január 1-jén indult el Magyarországon a FEM3 nevű, nőknek szóló televíziós szórakoztató csatorna.

Az adót az SBS Broadcasting Networks Ltd. sugározza, ami a [ProSiebenSat.1]? médiaszolgáltató leányvállalata. A ProSiebenSat.1 a TV2 csatorna műsorszolgáltatója, így - a magyar [médiatörvény]?nek megfelelően - nem indíthat második adót. Ezért volt szükség az SBS Broadcasting Networks közbeiktatására.

 

FEM3 logo

 

A csatorna eredetileg a [TV3]? nevet kapta volna, de az indítása előtt több jogi észrevétel érkezett a londoni székhelyű műsorszolgáltatóhoz, aki végül - elkerülendő az esetleges későbbi jogi vitákat - a cégcsoporton belül (Norvégiában) már bejáratott FEM3 név mellett döntött. Így a név utal az adó célközönségére is, de egyúttal megtartja a szolgáltatók által fontosnak tartott 3-as számot is, hiszen még mindig jellemző, hogy a televíziózók a csatornák sorrendjének beállításakor figyelembe veszik, ha valamilyen szám szerepel a névben (lásd pl. [Viasat3]?, [Story TV4]?, TV6), és arra a helyre programozzák azokat be a készülékükön.

 

A csatorna induláskor közel egymillió háztartásban érhető el. Célcsoportja a 25-34 közötti nők, szélesebb célcsoportja a 18-49 éves női korosztály.

 

Műsorszerkezete a női prémium sorozatokon (Rúzs és New York, 90210 stb.), filmeken, valamint reality műsorokon és lakberendezési, esküvői illetve életmód magazinokon és dokumentumfilmeken alapul.

 

A csatorna szlogenje: "csajban nagy". 

 

 Kapcsolódó információk:

Kapcsolódó forrás: www.fem3.hu

ProSiebenSat1: http://en.prosiebensat1.comMagyarországi piacra vonatkozó információk:

A [reklámfelület]?ek értékesítését a TV2 értékesítését végző kereskedelmi osztály látja el.


Egyéb adatok:

 

 

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta