Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az épületek, utcák, közterületi műtárgyak "vetítővászonként" jelennek meg a színes, mozgó és statikus képeket formáló fények számára dia és egyéb effekt vetítők segítségével.

 

A fényfestés nagyszerű dekorációs elem rendezvények különleges, emlékezetes, egyedi hangulatának megteremtéséhez. A fényfestés alkalmazása ott is lehetővé válik, ahol a hagyományos reklámfelületek nem helyezhetők el, így a célcsoport nagyobb része érhető el, sőt mivel a [kreatív]? anyagba az épület adottságai is belekomponálhatóak, a kivetített kép összhangban marad az épület adottságaival, ezáltal még erősebb hatás érhető el. Ez az újszerű látványvilág igen hatásos eszköznek tekinthető, hisz képes magával ragadni minden szemlélődőt.

 

A fényfestés kül- és beltéren egyaránt megoldható, valamint akár közterületeken, akár bevásárlóközpontokban reklám céljából is használható. A technika igénye és a költség nagysága a vetített felület méretétől, a helyszín térbeli tagolásától, valamint a vetítés időtartamától függ.

 

 

Magyar vonatkozások:

 

http://www.youtube.com/user/BordosArtworks#p/a/u/0/R5zXRRSm4W8

 

http://www.youtube.com/user/BordosArtworks#p/u/11/O3EogWjItDs

 

http://www.youtube.com/user/BordosArtworks#p/u/5/cOSkInfm6gQ

 

 

 

 Kapcsolódó link: www.indavideo.hu/video/Epuletek_uj_megvilagitasban_2

 

 


A szócikkhez társított címkék:
architecturális vetítés , videomappingPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta