Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:


Ferling József

 Ferling József

ügyvezető igazgató - Ferling PR


Szakmai előmenetel:


Tanár, újságíró, [pr]?-szakember. Hosszú ideig különböző újságoknál dolgozott, többek között a Mecseki Bányásznál, a Dunántúli Naplónál, a Komlói Újságnál, közben a A Helyzet főmunkatársa, később főszerkesztő-helyettese, majd a Magyar Hírlap tudósítója volt. A kilencvenes évek elején a Pro Pannoniánál jelent meg Széntiszta igazság című riportkötete.

 

1991 óta dolgozik a kommunikációs szakmában. Ferlingpress néven indítja el családi vállalkozását, amely 10 évvel később - a BBJ és a Figyelő listái szerint is - még mindig pécsi központtal, Magyarország egyik vezető [pr-ügynökség]?e lett.

 

A Ferling PR  vezetése mellett a Pécsi Tudományegyetem Kommunikációs- és Médiatudományi Tanszékén tanít. 2000-2002 között a Magyar Public Relations Szövetség alelnöke, majd 2002-2005 között elnöke.

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta