Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Filmhíradók Online a Neumann János Digitális Könyvtár és Multimédia Központ Nonprofit Kft. által létrehozott és működtetett oldal, ahol több mint 5000 filmhír érhető el: a Magyar Nemzeti Filmarchívum által felújított és digitalizált Magyar Világhíradók első 12 évének (1931-43) teljes anyaga.A szolgáltatás hamar nagy népszerűségnek örvendett. Az indulása óta a megtekintett filmek száma meghaladta a 750.000-et. 

 

A weboldal különdíjat nyert Az Év Honlapja versenyen, látogatóinak száma a 2009 november 5-i indulás óta meghaladta a 80 000-et, és a beágyazott videók segítségével több száz blogbejegyzés és internetes cikk született a Neumann új szolgáltatásáról és a korabeli eseményekről.

 

FOCAL-Díj: 2010-ben a Filmhíradók Online szolgáltatás döntős a FOCAL International Awards-on.

 
A szolgáltatás kínálata folyamatosan bővül, naponta mintegy 1000-2000 ember nézi meg a felhozatalt, pedig hagyományos marketing eszköz nem segíti az oldalt, csak a közösségi portálokon alakuló rajongói csoportok.


Ez az első nemzetközi díj, amire a Neumann-ház 13 éves fennállása óta pályázott. Döntőbe jutása nagy megtiszteltetésnek számít. (Ugyanebben a kategóriában versenyez a díjért Forgács Péter a Hunkey Blues című filmje is.)
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta