Bezár [x]
Már 2519 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: filtering
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-20 20:54:48
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A filtering vagy más néven szűrés egy adott [honlap] látogatottságának ([website traffic]) realizálása, vagyis a valós forgalmat és látogatókat nem jelentő megjelenések (automatikusan felkereső robotok, pókok és hibaüzenetek) kiszűrése a [weboldal] [látogatottság]i adataiból. Ezen események torzítanák a weblap látogatottsági statisztikáját, ha e szűrésre nem kerülne sor.


A filtering vagy más néven szűrés egy adott [honlap] látogatottságának ([website traffic]) realizálása, vagyis a valós forgalmat és látogatókat nem jelentő megjelenések (automatikusan felkereső [robotok és pókok], illetve hibaüzenetek) kiszűrése a [weboldal] [látogatottság]i adataiból. Ezen események torzítanák a weblap látogatottsági statisztikáját, ha e szűrésre nem kerülne sor.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta